Buro SRO

Buro SRO is een middelgroot advies- en ontwerpbureau op het gebied van Stedenbouw, Ruimtelijke ordening en Ontwikkelingsmanagement. Bewust opererend vanuit deze drie vakdisciplines met zeer ervaren adviseurs die hun sporen in het vak hebben verdiend. Vanuit Utrecht en Arnhem werken zij aan een grote diversiteit van opgaven door heel Nederland. Door de bundeling van krachten in twee vestigingen koppelt ons bureau de voordelen van een no-nonsense organisatie aan de omvangrijke expertise die binnen het speelveld van de stedenbouw en ruimtelijke ordening vereist is.

Daar waar gemeenten ‘het stuur’ steeds meer aan de burger geeft treedt Buro SRO op als onafhankelijke deskundige tussen overheid en initiatiefnemer. Buro SRO helpt zo om ideeën van initiatiefnemers te vertalen in fraaie plannen die tevens voldoen aan het overheidsbeleid.

Het werkgebied van Buro SRO omvat heel Nederland. Voor verschillende klanten die landelijk opereren zijn wij de vaste adviseur. Dat betekent dat wij projecten uitvoeren van Texel tot Maastricht en van Winterswijk tot Tholen.

Van eerste schets tot inrichting!

Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ontwikkelingsmanagement. Een bewuste keuze voor deze drie disciplines om te komen van idee tot uitvoering. Of het nu gaat om één woning of een hele wijk, wij zorgen ervoor van eerste schets tot inrichting.

Flexibele plannen met behoud van kwaliteit.

De hedendaagse ontwikkelingsmarkt vraagt om ‘passende’ plannen. Waar geef je ruimte en wat leg je vast? Een bijbehorende ontwikkelstrategie vormt daarbij de basis.

Plannen gericht op een plezierige leef- en werkomgeving

De woning of het bedrijfspand alleen bepalen niet het succes van een locatie, maar het totaalplan: De zorgvuldig ontworpen samenhang tussen gebouw en omgeving.

Creatief en oplossingsgericht

Of het nu gaat om een stedelijke of een dorpse omgeving, wij voelen ons er thuis.  Nieuwe opgaven vragen om creatieve en oplossingsgerichte plannen passend binnen de tijdsgeest.

Ruimteregisseur tussen initiatiefnemer en overheid

Graag nemen wij het initiatief om partijen tot elkaar te brengen. Onze ruime ervaring met en kennis van  overheden, ontwikkelende partijen, ondernemers en particulieren zetten we daarbij in.