Vacatures Arnhem

Ons kantoor in Arnhem zit in een prachtig pand in het fraaie Burgemeesterskwartier, met zicht op het Sonsbeekpark en op loopafstand van het station en het centrum. De mooie plek en het fraaie pand dragen bij aan de plezierige werksfeer. Daar passen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden bij. Bij Buro SRO krijg je alle kans voor persoonlijke ontwikkeling en de vrijheid om eigen werkvelden op te zetten.

We zoeken naar een ondernemende akoesticus en een milieukundige.

Ondernemende akoesticus

We zoeken een ondernemende akoesticus. Je werk richt zich op het verrichten van akoestisch werk als ook het leren van dit werk aan een ander. Daarnaast is ook belangrijk onderdeel van je werk: het – met ons – uitbouwen van ons werkterrein op onderzoeksgebied zoals geluid maar ook geur, externe veiligheid en stikstof (deze terreinen zijn niet meer nieuw voor ons).

Als jouw profiel past bij de volgende aspecten komen we graag met je in contact:

  • Kennis van RM-II
  • Ondernemend

Heb je interesse?
Bel of mail met Maarten Geerts: 06 – 48 77 29 84 of maarten.geerts@buro-sro.nl

Milieukundige

We zoeken een milieukundige. Je werk richt zich op het geven van milieukundig advies ten behoeve van ruimtelijke besluiten en plannen. Denk aan akoestiek, geur, externe veiligheid, stikstof, lucht etc. Al naar gelang je kennis en ervaring werk je mee onder leiding van ervaren mensen óf neem je zelf de leiding in het verder uitbouwen van onze werkzaamheden op dit gebied. Als jouw profiel past bij de volgende aspecten komen we graag met je in contact:

  • enthousiast met een ondernemende werkhouding.
  • kennis van in elk geval één van voornoemde vakgebieden.
  • interesse om meerdere vakgebieden eigen te maken.
  • ervaring bij een adviesbureau is een pré.
  • een relevante opleiding op MBO-niveau én ten minste 2 jaar werkervaring of een relevante HBO- of universitaire opleiding.
  • en als je duidelijk meer ervaring meeneemt en de leiding wilt nemen: laat het ons weten en in overleg kijken we hoe we daar samen invulling aan kunnen geven.

Uitgangspunt is een inzet gedurende 32-36 uur per week.

Heb je interesse?
Stuur je motivatie met CV of portfolio naar Buro SRO Arnhem,
t.a.v. Maarten Geerts (maarten.geerts@buro-sro.nl) of bel voor meer informatie 06 – 48 77 29 84.