Vacatures Arnhem

Ons kantoor in Arnhem zit in een prachtig pand in het fraaie Burgemeesterskwartier, met zicht op het Sonsbeekpark en op loopafstand van het station en het centrum. De mooie plek en het fraaie pand dragen bij aan de plezierige werksfeer. Daar passen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden bij. Bij Buro SRO krijg je alle kans voor persoonlijke ontwikkeling en de vrijheid om eigen werkvelden op te zetten.

We zoeken naar een omgevingsspecialistondernemende akoesticus en een milieukundige.

Omgevingsadviseur / planoloog

Buro SRO heeft een breed scala aan opdrachtgevers die wij bijstaan bij projecten op het gebied van stedenbouw en ruimtelijke ordening. Een flink deel van ons werk is gericht op concrete (her)ontwikkeltrajecten en doen dat zowel in het landelijke als stedelijke gebied: leuk én complex werk.
Voor aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een omgevingsspecialist/planoloog. Je levert je bijdrage aan ruimtelijke documenten waarbij je de ontwerpgedachte van het plan beschrijft, je past het plan in de beleidsmatige context in, je toetst aan sectorale beleidsterreinen zoals klimaat, milieu en ecologie en je zorgt voor de juridische boring. Heb je ook een achtergrond op het vlak van ontwerp of milieu – of je hebt er interesse in – dan kun je die ook ontwikkelen.
Als je jezelf herkent in de volgende profielbeschrijving komen we graag met je in contact:

 • een enthousiaste, leergierige en flexibele werkhouding
 • net van school óf al enige werkervaring
 • HBO of universitaire opleiding
 • je schrijft helder, bondig en goed

Uitgangspunt is een inzet van 32-36 uur per week.

Heb je interesse?

Stuur je motivatie met CV naar Buro SRO Arnhem,
t.a.v. Maarten Geerts (maarten.geerts@buro-sro.nl) of bel voor meer info 06 – 48 77 29 84.

Ondernemende akoesticus

We zoeken een ondernemende akoesticus. Je werk richt zich op het verrichten van akoestisch werk als ook het leren van dit werk aan een ander. Daarnaast is ook belangrijk onderdeel van je werk: het – met ons – uitbouwen van ons werkterrein op onderzoeksgebied zoals geluid maar ook geur, externe veiligheid en stikstof (deze terreinen zijn niet meer nieuw voor ons).

Als jouw profiel past bij de volgende aspecten komen we graag met je in contact:

 • Kennis van RM-II
 • Ondernemend

Heb je interesse?
Bel of mail met Maarten Geerts: 06 – 48 77 29 84 of maarten.geerts@buro-sro.nl

Milieukundige

We zoeken een milieukundige. Je werk richt zich op het geven van milieukundig advies ten behoeve van ruimtelijke besluiten en plannen. Denk aan akoestiek, geur, externe veiligheid, stikstof, lucht etc. Al naar gelang je kennis en ervaring werk je mee onder leiding van ervaren mensen óf neem je zelf de leiding in het verder uitbouwen van onze werkzaamheden op dit gebied.

Als jouw profiel past bij de volgende aspecten komen we graag met je in contact:

 • enthousiast met een ondernemende werkhouding.
 • kennis van in elk geval één van voornoemde vakgebieden.
 • interesse om meerdere vakgebieden eigen te maken.
 • ervaring bij een adviesbureau is een pré.
 • een relevante opleiding op MBO-niveau én ten minste 2 jaar werkervaring of een relevante HBO- of universitaire opleiding.
 • en als je duidelijk meer ervaring meeneemt en de leiding wilt nemen: laat het ons weten en in overleg kijken we hoe we daar samen invulling aan kunnen geven.

Uitgangspunt is een inzet gedurende 32-36 uur per week.

Heb je interesse?
Stuur je motivatie met CV of portfolio naar Buro SRO Arnhem,
t.a.v. Maarten Geerts (maarten.geerts@buro-sro.nl) of bel voor meer informatie 06 – 48 77 29 84.