Terug naar actueel

Buro SRO verbreedt !, 2014 nov.

Buro SRO timmert aan de weg. Als vanouds vanuit het Utrechtse. Daar zijn we sinds de herfst versterkt met Jos van de Mark. Een stedenbouwer met een rijke historie en een schat aan ervaring.

De vestiging Arnhem ‘staat’ inmiddels ook: 8 man sterk. Vele locaties hebben we vanuit Arnhem al verkend en vormgegeven. Vaak op vertrouwde grond, maar ook steeds meer buiten de gebaande paden. En het mooie is dat we ons werkveld nog verder kunnen gaan verbreden!

Jaap Westerink sloot zich al eerder bij ons aan. En recent hebben Erwin Stevens en Bert Roete dat ook gedaan. Jaap is naar eigen zeggen een ‘hardcore’ planoloog met oog voor ruimtelijke kwaliteit en flexibiliteit. Praktisch en doelgericht legt Erwin zijn ziel en zaligheid in het landelijk gebied. Bert zet zijn tanden het liefst in groene en rode ontwerpopgaven, tot op het detail van haag en stoeptegel. Alle drie hebben ze nog meer te bieden, waardoor ze prima passen in de filosofie van Buro SRO: creatief, flexibel en met een brede en kritische blik op ruimtelijke ontwikkeling.

Vol vertrouwen bouwen wij verder aan ons bedrijf. Voor u is vooral van belang dat we nu nog meer mankracht hebben om uw plannen zorgvuldig te ontwerpen en daarna vlot door het ‘RO-verkeer’ te loodsen. Ga gerust met ons mee, wij verwelkomen u graag!

SRO verbreedt